Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig frissen értesülj a következő tanfolyamok indulásáról!
E-mail cím:

szülésznő,védőnő, okleveles csecsemőmasszázs oktató, orientális táncoktató, aromaterapeuta, laktációs szaktanácsadó (IBCLC 2012-2017 között)

2010-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szülésznőként. Szülészeti gyakorlatom alatt, melyet a Szent Imre Kórházban töltöttem, lehetőségem volt megismerkedni a vajúdás és a szülés alatti természetes segítségnyújtással, a homeopátia és az aromaterápia alkalmazásával. 

A  hastánccal egy szíriai nyaraláson találkoztam először, ahol rögtön beleszerettem. A tánc elsajátítását Ölyüs Barbaránál kezdtem, majd Shiránál folytattam a Szeráj Hastánciskolában, ahol jelenleg is rendszeresen táncolok. Részt vettem magánórákon Sefirah-nál, illetve külföldi mestertanárok (Orit Maftsir, Raqia Hassan) óráin is. A hastáncoktató képzést a Mahasti Magyar Hastáncintézetben végeztem.

A várandósoknak tartott hastánc órán célom, hogy a kismamák ki tudjanak kapcsolni, adják át magukat a csodás zenének és ringatózzanak együtt a Pocaklakóval. Éljék át a legszebb időszakot  és készüljenek a szülésre a nőiesség táncával. A baba megszületése után  pedig együtt élvezhetik a táncolást. a baba-mama hastánc órán.

A kisbabák masszírozásának megtanítása mindig egy új kihívás, egy új tapasztalat. Jó látni, ahogy a masszázs alatt az édesanya és babája közötti kapocs még szorosabbá válik.

Az aromaterapeuta képesítést a Feller Adrienne által vezetett Panarom Aromaterapeuta Iskolában szereztem. Aromaterapeutaként kismamákat masszírozok a várandósság alatt az illóolajok és a növényi olajok jótékony hatásait kihasználva. 

4 évig dolgoztam a Péterfy Sándor utcai Kórház Gyermekágyas Osztályán mint  laktációs szaktanácsadó. Ezután az óbudai védőnői szolgálathoz kerületem, ahol egy évig - Emese lányom megszületéséig - dolgoztam,  mint területi védőnő.Jelenleg otthon vagyok kislányommal. GYED-en.

Elérhetőség: mobil:+36/30/4546956, e-mail cím: rakoczianna@freemail.hu 

Főoldal | Programok | Munkatársak | Galéria | Eléhetőség | Orvosi Rendelő
© PÁR-BESZÉD Minden jog fenntartva! | adatvédelmi nyilatkozat
design by zaka | cms & code by Thunder Studio