Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig frissen értesülj a következő tanfolyamok indulásáról!
E-mail cím:

masszőr, kismama jóga oktató

 Már kis korom óta vonzott a születés csodája és mindig szerettem volna a téma közelében lenni, de nehezen találtam megfelelő helyet erre. Egészségügyi iskolában érettségiztem és volt lehetőségem csecsemőgondozást és elsősegélyt is tanulni. Akkoriban nem vonzott, hogy az egészségügy keretein belül dolgozzam. De úgy tűnik, kis csavarral ugyan, de visszataláltam az eredeti tervekhez.
A gimnázium elvégzése után, menedzser asszisztensként majd marketingesként dolgoztam egy távközlési cégnél.
2002-ben egy merész döntéssel Új-Zélandra költöztem, ahol fél évig egy kis babára vigyáztam. Nagyon jó volt tapasztalatnak, illetve a nyelvtudásom is fejlődött, de én mégis úgy gondoltam itthon a helyem. Egy bankban kezdtem dolgozni és mellette masszőrnek tanultam.
Sikeres vizsgát tettem 2004. novemberében és azóta is  masszőrként dolgozom. Az elmúlt 6 évben sikerült olyan színvonalas helyeken dolgoznom, mint például a Marriott Hotel, Le Meridien Hotel és a Normafa Hotel. Ma már szabadúszóként a saját vendégkörrel dolgozom és házhoz is megyek. Kismamákat és babákat is masszírozok.
2007.ben végeztem kismama jóga oktatóként és már a kezdetektől saját csoportjaim vannak, persze folyamatosan változó jógázókkal.
Nagyon jó dolog segíteni, kísérni a mamákat ezen az úton. Jó érzéssel tölt el, hogy az a 90 perc, amíg együtt jógázunk, segíti a baba-mama kapcsolat fejlődését és megkönnyíti a várandósság árnyoldalainak elviselését.
Nem sokkal később a Babás jógaoktatói képzést is elvégeztem, így a kismamák gyermekük születése után is folytathatják a jógát már a babával.

Folyamatosan igyekszem tovább képezni magam, terveim között szerepel a Női jóga oktatói illetve a Dula tanfolyam elvégzése is.
Úgy érzem megtaláltam a helyem a világban és örömmel tölt el, hogy a munkámban kiteljesedhetek.
Szabadidőmben ékszereket készítek, természetesen jógázom, és szívesen kirándulok a párommal.
 
Elérhetőség: +36/70/7729009
Főoldal | Programok | Munkatársak | Galéria | Eléhetőség | Orvosi Rendelő
© PÁR-BESZÉD Minden jog fenntartva! | adatvédelmi nyilatkozat
design by zaka | cms & code by Thunder Studio