Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig frissen értesülj a következő tanfolyamok indulásáról!
E-mail cím:

aromaterapeuta, mester-kozmetikus, dúla, perinatális tanácsadó

 Kovács Judit vagyok, 1968-ban születtem egy olyan családban, ahol édesapám mellett – aki szülész-nőgyógyász volt – gyerekkoromtól kezdve beleláthattam a várandóság, a szülés és a születés világába. Azóta érzek a lelkem mélyén erős késztetést arra, hogy segítsem a körülöttem élő asszonyokat megélni a születés misztériumát. Fiatalon még próbáltam elnyomni ezt a vágyamat, de a munkám, az utam valahogy mégis efelé vezetett.

Kozmetikus lettem (1991-ben mestervizsgát is tettem), a test, s egyben a lélek megújulásával foglalkoztam/foglalkozom, gyakorlom az érintést, a masszírozást (valahol a kozmetikusi munka is segítség egyféle testi-lelki újjá/születéshez).

Aztán megismerkedtem az aromaterápiával, ami nemcsak hogy magasabb szintre emelte kozmetikusi munkámat – mert ennek révén már személyre szabott, általam összeállított természetes anyagokkal végzem a testkezeléseket; de a dúlasághoz is elvezetett, ahhoz a segítő tevékenységhez, amihez – a családi indíttatás miatt is - mindig is vonzódtam, s amit először édesapám révén éltem át, tapasztaltam meg, aki az én dúlám volt két gyermekem világra hozatalakor.

Elvégeztem a dúlaképzőt és 2005 óta kísérek szüléseket. S ebben összpontosul minden, amit fontosnak tartok: a masszírozás, az aromaterápia, a szüléshez-születéshez való, a családomtól kapott vonzalmam. Így vált teljessé az életem 2016-ban ELTE perinatális szaktanácsadó képzését sikeresen elvégeztem.

 

Elérhetőség: +36/30/4635576

Főoldal | Programok | Munkatársak | Galéria | Eléhetőség | Orvosi Rendelő
© PÁR-BESZÉD Minden jog fenntartva! | adatvédelmi nyilatkozat
design by zaka | cms & code by Thunder Studio