Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig frissen értesülj a következő tanfolyamok indulásáról!
E-mail cím:

gyógytornász, mentálhigiénés szakember, gátizom specialista

 1995-ben mentálhigiénés szakember, majd 2006-ban gyógytornász végzettséget szereztem a Semmelweis Egyetemen. Tíz éves szakmai gyakorlattal rendelkezem. Háromgyerekes édesanyaként megtapasztaltam, hogy a szülések számos testi és lelki változással járnak, amelyek feldolgozása, a regenerálódás szakmai és személyes kihívás elé állított. A hazai szakirányú továbbképzések és a külföldi szakirodalom, valamint személyes felismeréseim, tapasztalataim alapján dolgoztam ki komplex gátizomterápiás módszeremet.

Az egyéni gátizomterápiát kiegészítésként kezdtem el alkalmazni az otthoni szakellátásban kezelt ortopédiai, traumatológiai betegeknél. A sikereken felbuzdulva 2015-től már önálló szolgáltatásként nyújtom az egyénre szabott terápiát, magánrendelés keretein belül.

A terápiás módszer professzionális mozgásszervi vizsgálatra, diagnosztikára épül. Számos esetben tapasztaltam, hogy a speciális módszereim hatásosak a reménytelennek hitt, súlyosabb esetekben is.

Folyamatosan képzem magam, hogy a legmagasabb szakmai minőséget tudjam nyújtani. Jelenleg a Holisztikus Medicina Manuálterapeuta képzését végzem, a tanult technikákat betegeim szívesen fogadják. A teljes testet kezelő szemlélet és a manuálterápiás fogások hatékonyan segítik és gyorsítják a gyógyulási folyamatot. Szeretettel várom a rendelésemre a szülés utáni anyukákat a gyors felépülés érdekében, valamint az inkontinenciával küzdő, a medencefenék süllyedései miatt tornára szoruló hölgyeket, és azokat a férfiakat, akik urológiai problémájuk következtében speciális gyógytornát igényelnek.

Az Endomed rendelőben állapotfelmérés után, egyénre szabott, komplex terápiát ajánlok.

Bejelentkezés:+ 36 30/280 15 03

Hiszem, hogy Önnek is tudok segíteni!

„A legjobb munkád van, hiszen arra vagy hivatott, hogy erőt adj minden módon az arra rászorulónak, közvetlenül, mosolygósan. Nyugalom árad belőled, ami ahhoz kell, hogy a kiszolgáltatott ember bizalmat szavazzon neked”

E. Gy . páciens

„Piroska az eddigi pályafutása során megszerzett hatalmas tudásanyagát integrálta abban a rendszerben, amit gátizom terápiaként mutatott be nekünk. Maga a kezelés újszerű, tudományos alapokon nyugszik, mozgásszervi orvos számára teljesen érthető, logikus, bizalomra és elismerésre méltó munka. A rendelőnkben hozzá forduló páciensek mindegyike gyors javulásról számol be, kezelőként elismerik, szeretik a munkáját. Mindenképpen jó szívvel ajánlom őt minden mozgásszervi fájdalmakkal vagy vizelettartási nehézségekkel élő betegnek.”

 

Dr. Puskás Réka, a „27 Sellő” MTC vezető főorvosa

 

 

Főoldal | Programok | Munkatársak | Galéria | Eléhetőség | Orvosi Rendelő
© PÁR-BESZÉD Minden jog fenntartva! | adatvédelmi nyilatkozat
design by zaka | cms & code by Thunder Studio