Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig frissen értesülj a következő tanfolyamok indulásáról!
E-mail cím:

Okleveles babhordozási tanácsadó és tanfolyam vezető

Eredeti végzettségem szerint mérnök vagyok. A gyermekeim 2007-2014 között születtek és az anyaságom által rátaláltam hivatásomra. Babahordozási tanácsadó lettem, jelenleg pedig az ELTE Perinatális szaktanácsadó képzésének végzős hallgatója vagyok.

Mind a 4 gyermekemet hordoztam, ahogy azt már születésük előtt eldöntöttem, de nagy utat tettünk meg a babahordozás világában (is). Zalánt elől hordoztam egy nem túl jó minőségű kendőben, mindig ugyanazt a kötést alkalmazva, de így is nagyon sok hasznát vettem a közlekedésben és a nyűgös időszakokban. Janka megszületése előtt mélyebbre ástam magam a témában és nála már el sem kezdtünk babakocsit használni. Felfedeztem a háti hordozást, megtanultam számtalan kötésmódot, melyek közül egy biztosan tökéletes megoldást jelentett adott helyzetben. Nagyon sokat segített nekem a hordozás kétgyerekes szülőként. A még mindig pici fiam a kistestvére megszületése ellenére is megkapta az igényelt figyelmet és két szabad kezet, a kislányom pedig a testközelséget. Lehel és Ábel már születésüktől fogva ismerték a kendő és egyéb hordozóeszközök előnyeit. Elől, hátul egyaránt jól érezték magukat.

2009-ben kapcsolódtam be a Beli Buba Babahordozó Iskola munkájába tanácsadóként, 2012-ben oklevelet szereztem, majd 2016 óta az iskolát működtető alapítvány kurátoraként aktívan részt veszek az Iskola életének szervezésében is.

Nagyon fontosnak tartom, hogy az anatómiailag helyes hordozás elsajátításával sok család élvezhesse a testközelséget, valamint a hordozással járó kényelmet és szabadságot. Hiszem, hogy a babahordozás egyszerű és nagyszerű, minden hozzám forduló szülő megtalálhatja a számára megfelelő hordozási módot, vagy hordozóeszközt.

Tanfolyamra jelentkezés

tolmacsi.petra@gmail.com

+3670-379 1940

Online jelentkezés

Főoldal | Programok | Munkatársak | Galéria | Eléhetőség | Orvosi Rendelő
© PÁR-BESZÉD Minden jog fenntartva! | adatvédelmi nyilatkozat
design by zaka | cms & code by Thunder Studio