Gyógytornász, okleveles csecsemő- és gyermekmasszázs oktató

Budaváriné Kormos Tímea vagyok, gyógytornász, nemzetközi okleveles baba- és gyermekmasszázs oktató, valamint egy 3 éves kisfiú és egy fél éves kislány boldog anyukája.

2017-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán gyógytornászként, valamint a Magyar Gyermekmasszázs Egyesület által szervezett továbbképzéseken csecsemő- és gyermekmasszázs oktatóként.

Célom az, hogy csoportos, illetve egyéni foglalkozások keretében átadhassam a szülőknek a masszázs helyes technikáját, a babáknak és gyermekeknek pedig a masszázs élményét! Számos szülői visszajelzés és a saját tapasztalataim alapján minden szülőnek ajánlom, hogy tanulja meg a babamasszázs mozdulatait, hiszen csak pozitív hatása van, mind a gyermekekre, mind pedig a szülőkre nézve. A babamasszázs nem más, mint a szeretetteljes érintések sorozata. Segíthetjük vele a szülő-gyermek közötti kötődés szorosabbá válását; támogathatjuk gyermekünk szervrendszereinek fejlődését; javíthatjuk a gyermek étvágyát; nyugodtabb, pihentetőbb alváshoz segíthetjük; fájdalmat csillapíthatunk, ha szükség van rá (hasfájás, fogzás, növekedés); a szülők nyugalmát, pihenését, valamint az édesanyák tejtermelődését is támogathatjuk.

Élmény a babának, nyugalom a családnak!

Az masszázs oktatás mellett, gyógytornászként, szülés utáni regeneráló tornát tartok édesanyáknak, különös hangsúlyt fektetve a szétnyílt hasizom, gyengült gát- és hátizom, megváltozott egyensúly okozta problémák, fájdalmak enyhítésére.

Elérhetőség: babamasszazstimi@gmail.com

Főoldal | Programok | Munkatársak | Galéria | Eléhetőség | Orvosi Rendelő
© PÁR-BESZÉD Minden jog fenntartva! | adatvédelmi nyilatkozat
design by zaka | cms & code by Thunder Studio