Ebben, a  szülést követő hat hétben számos élettani tényező megy végbe testünkben, lelkünkben. Megbeszéljük ezek kiváltó tényezőit, annak hatásait mind az édesanyára, mind az újszülöttjére nézve. Lényeges ezen időszak regenerálódási praktikáinak megismerése, különös tekintettel azok gyakorlati alkalmazására.

Az előadás lehetőséget kínál arra, hogy beszéljünk a szülést követő időszakról, melyet gyermekágynak nevezünk. Sokan ezt a megnevezést már "idejét múlt" megnevezésnek gondolják, pedig ez ma is élő fogalom, amikor az anya a szülést követő időszakban valóban együtt van a gyermekével egy ágyban, vagy legalábbis közvetlenül a gyermek ágya mellett.

Gyermekágyas időszakunk első néhány napjait még kórházban töltjük, majd amint lehet, otthonunkban folytatódik. Elérkezett a várva-várt idő, immáron családként térhetünk haza otthonunkba, melynek kapcsán nagymértékben megváltozik eddigi életünk. A gyermekágyas időszak a családdá válás, az önfeledt babázás pótolhatatlan napjait és heteit jelentheti, melyet alakíthatunk rugalmasan, egyedien. 

 Sokat készültünk a szülésre, babánk érkezésére, de az euforikus öröm mellet megjelenhet az aggódásunk is, hiszen mindent "tökéletesen" szeretnénk csinálni.

Milyen életmódbeli változást jelent az életemben ez az időszak? Kik azok a családtagok, szakemberek, akiktől támaszt kaphatok? Mikor, melyikhez forduljak? Miket szükséges beszereznünk gyermekágy idejére? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket beszélünk át ezen az előadáson, gyakorlati foglakozáson.


Az előadást, beszélgetést és gyakorlati foglalkozást Bakóné Gottfried Anikó szülésznő, dúla, kétgyermekes édesanya  tartja.
Következő időpontok: 
 
Bejelentkezés szükséges! Rákóczi Ágnes programfelelősnél a +36/30/9918484-es telefonon vagy az endomed@t-online.hu e-mail címen.
A két órás előadás ára: 6000 Ft, mely a helyszínen fizetendő.
Egyéb programjainkról a www.par-beszed.eu vagy a www.pár-beszéd.hu honlapon tájékozódhatnak
Az előadásra az ajándék utalvány beváltható!
Főoldal | Programok | Munkatársak | Galéria | Eléhetőség | Orvosi Rendelő
© PÁR-BESZÉD Minden jog fenntartva! | adatvédelmi nyilatkozat
design by zaka | cms & code by Thunder Studio