A várandósság kilenc hónapja alatt az anyaméhben fejlődő magzat az anya minden mozdulatát érzi, mozgásait követi. Ezek a mozgások ringató jellegűek, melyeket az megszületés után a baba szívesen újra átél, hiszen élete első hónapjaiból már ismerősek. Az újszülött és a csecsemő alapvető igénye, hogy édesanyja testközelségében legyen. A hordozókendő használatával ez már a baba első napjaitól lehetséges. A hordozott kisbabák sokkal nyugodtabbak, kevesebbet sírnak.

A babával együtt történő hastánc a ringató, hullámzó mozdulatokat utánozza és a hordozókendővel felkötött kisbaba a tánc során ezeket az ismerős mozgásokat érzi. Az az édesanya, aki már a várandóssága alatt is táncolt, babájának a különböző táncmozdulatok és a zene is ismerős lesz.
 
 
A baba-mama hastánc egy kíméletes mozgásforma, mely segít az édesanyának visszanyerni az alakját, kikapcsolódni, de ugyanakkor együtt lenni és még szorosabb kapcsolatot kialakítani babájával.
A 60 perces órán bemelegítünk, mozdulatokat és mozdulatsorokat tanulunk, együtt táncolunk, végül pedig nyújtó és lazító gyakorlatokat végzünk. A foglalkozások alatt a babák igényeit mindig figyelembe vesszük. A foglalkozásokon való részvétel (has)táncos előképzettséget nem igényel!

Általános tudnivalók:ÁTMENETILEG SZÜNETEL!

Az órák elkezdéséhez szükséges a baba helyes felkötésének ismerete és hordozókendő.
Szerdánként 16:30-17:30 óráig tartanak a foglalkozások.
Kérlek, érkezz időben, hogy legyen időd átöltözni.

Öltözet: kényelmes sportnadrág, top, ha van háromszögletű kendő a csípődre (akinek nincs, tudok adni)
Ár: alkalmanként 1700Ft, 4 alkalmas bérlet: 5800Ft

Első órára bejelentkezés: telefonon (+36/30/4546956) vagy e-mailben (rakoczianna@freemail.hu)
A foglalkozásokat Fülöp-Rákóczi Anna szülésznő, hastánc oktató, laktációs szaktanácsadó, csecsemőmasszázs oktató, aromaterapeuta tartja.

 

 

 

 

Főoldal | Programok | Munkatársak | Galéria | Eléhetőség | Orvosi Rendelő
© PÁR-BESZÉD Minden jog fenntartva! | adatvédelmi nyilatkozat
design by zaka | cms & code by Thunder Studio