Apának lenni érték és élmény. Érték, mert vannak dolgok, amiket a gyermek, csak az apai kötődéssel tanul meg, és élmény, mert ez lesz életed legjobb szakasza. Persze lesznek nehéz idők, de a felkészített apuka sokkal jobban megbirkózik a kihívásokkal. Vadas János vagyok, coach és személyiségfejlesztő, gyakorló apuka. A Pár-Beszéd kispapa coaching eseményén a férfi szempontok, az apai hangsúlyok kerülnek elő. Hogyan fogok kapcsolatba lépni a kisbabámmal? Képes leszek ellátni őt? Képes leszek gondoskodni a családomról? Hogy fogja befolyásolni a feleségemmel való kapcsolatomat a kisbaba érkezése? Hogyan neveljem a gyereke? Ilyen és még sok más kínzó kérdésről beszélgetünk, és keressük a hozzád legközelebb álló megoldást.

 

 Apára nagy szükség van. Az apai kötődés teremti meg ugyanis a gyermekben a „biztonságban lenni” érzésének élethosszig tartó élményét. Az apai játék kreatívabbá teszi a gyermekeket. Fejlettebb lesz a szociális kompetenciája annak a gyermeknek, akivel apa minőségi időt tölt együtt. Az apai kötődés végső soron az érett, magabiztos, önbizalommal teli személyiséget alakítja ki gyermekünkben.

A #kisPapaCoaching abban segít, hogy az apukákat visszaintegráljuk a családba és ott megtalálják a nekik legmegfelelőbb apai működésüket.

Várunk szeretettel a kispapacoaching programokon!

Általános tudnivalók:

Egy alkalom 120 perces, és a Pár-Beszéd rendelőjében, az Oktogonnál, a Teréz körút 18.  I. em. 1. címen rendezzük meg.

Ára: 6000 Ft /apa  alkalom.

Következő alkalom: március 19.-e 17-19.-ig

Jelentkezni lehet: iroda@vadasjanos.hu  e-mailcímen lehet.

Időpontok: figyeljétek a www.vadasjanos.hu oldalon vagy a #kispapacoaching facebook oldalon a következő időpontokat, illetve az Pár-Beszéd honlapján és facebook csoportjában: https://www.facebook.com/P%C3%A1r-besz%C3%A9d-Sz%C3%BClet%C3%A9s-K%C3%B6r%C3%BCli-Tan%C3%A1csad%C3%B3-Szolg%C3%A1lat-161497520577321/ 

 

Főoldal | Programok | Munkatársak | Galéria | Eléhetőség | Orvosi Rendelő
© PÁR-BESZÉD Minden jog fenntartva! | adatvédelmi nyilatkozat
design by zaka | cms & code by Thunder Studio