Kedves Apatársam!

Apának lenni érték és élmény. Ez a mottóm, mert azt gondolom, hogy gyerek és apa is akkor járnak a legjobban, ha jól érzik magukat a bőrükben. Ha a helyükön vannak. Minden apának azt mondom az apa felkészítőn, hogy a gyereknek semmi másra nincs szüksége, csak kiegyensúlyozott szülőkre. Én ebben támogatlak.

Vadas János vagyok, vállalati tréner és coach, 2 gyermekes édesapa, a #kispapacoaching alapítója és az Egyfecskék Waldorf Óvoda alapítója.

Miért érdemes eljönnöd az apáknak fejlesztett szülésfelkészítőre?

Mert hitelesen és tabuk nélkül tudunk beszélni a kisgyermekes életről.

Szükséged lesz egy csomó pontos és megbízható információra, hogy a legjobb döntéseket tudd meghozni.

Szükséged lesz tudásra, hogy magabiztosan tudj cselekedni. Mert szükség lesz rád!

 Kutatások bizonyítják, hogy azok a gyerekek, akiknek az életében jelen van az apjuk, kreatívabbak lesznek, jobban teljesítenek az iskolában és később a munkaerőpiacon. 

 

Kutatások bizonyítják azt is, hogy az a férfi, aki családban él, gyerekei és párja boldogságban veszik körbe, azoknál kisebb az ér- és szívbetegségek, a rák, és a cukorbetegség kockázata. 

Olyan témákról tudunk férfi szempontok alapján beszélni, mint apai szerepek, apai skill set előnyei a legfrisseb neuro-pszichológiai kutatások alapján, férfi-női különbségek, férfi hormonok a várandósság és a gyerek megszületése után, apás szülés, szoptatás, együtt alvás, praktikus férfi teendők a gyerek mellett.

Az apaság tanulható és csak nyerhetsz vele, mert apának lenni érték és élmény.

 Általános tudnivalók:

1 alkalom 3 óra 4900 Ft

Időpont: 2020. 07. 09. 16:00 - 19:00

Helyszín: Endo-med Szakorvosi rendelő

1066 Budapest, Teréz krt. 18. I./1. 13.-as kapucsengő


Jelentkezni lehet: iroda@vadasjanos.hu  vagy a vadinaji@gmail.com e-mailcímen lehet.

Időpontok: figyeljétek a www.vadasjanos.hu oldalon vagy a #kispapacoaching facebook oldalon a következő időpontokat, illetve az Pár-Beszéd honlapján és facebook csoportjában: https://www.facebook.com/P%C3%A1r-besz%C3%A9d-Sz%C3%BClet%C3%A9s-K%C3%B6r%C3%BCli-Tan%C3%A1csad%C3%B3-Szolg%C3%A1lat-161497520577321/ 

 

Főoldal | Programok | Munkatársak | Galéria | Eléhetőség | Orvosi Rendelő
© PÁR-BESZÉD Minden jog fenntartva! | adatvédelmi nyilatkozat
design by zaka | cms & code by Thunder Studio