A rugalmas kendő újszülött kortól használható elöl-, csípőn- és háton hordozásra addig, míg a gyermek eléri a 8 kg-s súlyt.

A rugalmas kendő ideális csecsemők és koraszülöttek számára. Anyaga puhább, mint a szövött kendőké, ezáltal jobban a babára simul. A strukturált oldala jó tartást biztosít, ami kis súlynál is nagyon fontos.

A LANA rugalmas kendők kiváló minőségű, ember- és környezetbarát termékek: biopamutból készülnek, festésük is környezetbarát módon történik, így a kendő használata során semmiféle káros anyag nem juthat a baba szervezetébe akkor sem, ha pl. rágja a kendőt

A LANA Rugalmas kendők eltérő színű szél- illetve középjelzéssel vannak ellátva, aminek kötésnél jó hasznát vehetjük.

A LANA rugalmas kendő egyféle méretben kapható (550 cm), szélessége 55 cm.

Megrendelés/árak: http://hordoznijo.hu/lana/lana-rugalmas-hordozokendo/

Ha még nem tudod, hogyan kell használni a rugalmas kendőt, megtanulhatod egy tanfolyamon. Gyere el, segítek a kötések megtanulásában, a megfelelő kendő kiválasztásában. Bővebb információ a tanfolyamokkal kapcsolatosan a programok menüpontban olvashatsz!

 

Ár: 0.- Ft

A MeiTai ősi hordozóeszköz, eredetileg Ázsiából származik. A lényege, hogy egy (megközelítően) négyszögletes anyagból áll (ez tartja a baba hátát hordozás közben: kellően erős, több rétegű anyagól készül), ehhez a “sarkakon” 4 pánt kapcsolódik, ezekkel lehet rögzíteni, megkötni a hordozóeszközt.

Kifejezetten jó választás azoknak, akik szeretnének hordozni, de úgy érzik, a kendő nem az ő világuk, nem boldogulnak vele.

A LANA MeiTai a kiváló minőségű LANA hordozókendők anyagából készül, ezért magában hordozza a kendők nagyszerű tulajdonságait. Speciális szabásának köszönhetően már 3-4 hónapos kortól használható a hordozós kor végéig (kb. 4-5 éves korig). Elöl-, csípőn és háton hordozásra is alkalmas. A derékpántok a még könnyebb használat érdekében csattal záródnak, a pántok hossza a hordozó személy méretének megfelelően állítható.

Megrendelés/árak: http://hordoznijo.hu/lana/meitai/

A MeiTai használata egyszerűbb, mint egy hordozókendőé, de a hordozás trükkjeit érdemes elsajátítani. Erre lehetőséged van egy tanfolyamon. Gyere el, segítek a kötések megtanulásában, a megfelelő hordozóeszköz kiválasztásában. A tanfolyammal kapcsolatos bővebb információt a programok menüpontban olvashatsz!

Ár: 0.- Ft

A gyerekek szinte mindent utánoznak, amit szüleiktől látnak: a gondoskodást is.

Ezt a hordozókendőt kifejezetten a gyerekek méreteire szabták, így ugyanolyan kendőjük lehet, mint édesanyjuknak, ugyanúgy hordozhatják ők is babájukat, mint édesanyjuk hordozta őket vagy a kistestvérkét! Sőt a nagyobbak saját kistestvérüket is hordozhatják benne.

Ez a kendő 30cm széles, kb. 3 méter hosszú.

Megrendelés/árak: http://hordoznijo.hu/praktikus_szempontok/gyermek-hordozokendo/

Ár: 0.- Ft

A hordozókendő a legősibb hordozóeszköz. Újszülött kortól használható a hordozós kor végéig (a gyermek 4-5 éves koráig) elöl-, csípőn- és háton hordozásra több mint 30 féle pozícióban – hogy mindenki megtalálhassa az élethelyzetének leginkább megfelelő kötést.

A LANA hordozókendők kiváló minőségű, ember- és környezetbarát termékek: biopamutból készülnek, festésük is környezetbarát módon történik, így a kendő használata során semmiféle káros anyag nem juthat a baba szervezetébe akkor sem, ha pl. rágja a kendőt.

A LANA hordozókendők a következő méretekben kaphatók: 310 cm, 440 cm, 480 cm, 520cm, 580 cm Szélességük 70 cm. Mindegyiken van középjelzés, ami sokat segít az egyes pozíciók megkötésénél.

Megrendelés/árak: http://hordoznijo.hu/lana_hordozokendo/lana-hordozokendo/

Ha még nem tudod, hogyan kell használni a hordozókendőt, megtanulhatod egy tanfolyamon. Gyere el, segítek a kötések megtanulásában, a megfelelő kendő kiválasztásában. A tanfolyamokról bővebben a programok menüpont alatt olvashatsz!

Ár: 0.- Ft
Főoldal | Programok | Munkatársak | Galéria | Eléhetőség | Orvosi Rendelő
© PÁR-BESZÉD Minden jog fenntartva! | adatvédelmi nyilatkozat
design by zaka | cms & code by Thunder Studio